28 Şubat 2021 Pazar

Lazer İle 10 Dakikada Tek Seansta Ağrısız Ameliyatsız Vajina Daraltma


Lazer İle 10 Dakikada Tek Seansta Ağrısız Ameliyatsız Vajina Daraltma 
Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Konaç

Lazer İle 10 Dakikada Tek Seansta Ağrısız Ameliyatsız Vajina Daraltma 
Lazer uygulaması son dönemlerde yüz ve vücut estetiğinde yaygın olarak kullanılmakta iken artık yeni yeni genital estetik cerrahide de uygulanmaya başlamıştır. Dünyanın en gelişmiş merkezlerinde uygulanmaya başlanan en son teknik CO2 lazer cihazı ile artık kliniğimizde de ile genital estetik uygulamaları yapılmaya başlamıştır.

Kliniğimizde femilift lazer uygulamasında her hastaya yeni prob açılmakta bir önceki hastaya kullanılan prob kullanılmamaktadır ve bu özellik yalnızca femilift cihazında vardır.

Artık tek seansta 10 dakikada ağrısız kanamasız ve anestezi gerektirmeyen lazer yöntemi femilift ile geçici ve kalıcı kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı zamanda istenirse labioplasti (küçük dudak küçültme) kliteropeksi (klitoris küçültme)

Femilift uygulaması gelecek 5 yıl içinde botoks uygulamaları gibi kadınlar arasında en çok tercih edilen yöntemler arasına gireceğe benziyor. Normalde kalıcı kızlık zarı ile birlikte yapılabilen vajina daraltma işlemi geçici kızlık zarı dikiminde uygulanamıyordu çünkü cerrahi yöntem ile yapılan vajina daraltma işleminde en az 1-1.5 ay cinsel ilişki yasağı vardı çünkü dikişlerin emilmesi 1-1.5 ayı buluyordu.

Geçici kızlık zarı dikimi sonrası en geç 7-10 gün içinde birlikte olunması zorunluluğu nedeni ile vajina daraltma işlemi beraberinde uygulanamıyordu ancak artık lazer ile rahatlıkla ikisi birlikte ağrısız , kesme ve dikme işlemi olmadan yapılabilmektedir.

Femilift lazer uygulaması ile yapılabilen genital estetik uygulamaları:

  1. Kalıcı ve geçici kızlık zarı dikimi
  2. Vajina daraltma  
  3. Labioplasty (küçük dudak küçültme)
  4. Kliteropeksi (Klitoris estetiği) 
  5. Genital bölge beyazlatma
  6. İdrar kaçırma şikayetinin düzeltilmesi 
  7. Genital bölge siğilleri
  8. Rahim ağzı kanser şüphesi taşıyan lezyon çıkartılması
  9. Genital bölgedeki şüpheli lezyonların çıkarılması


EmoticonEmoticon